IIA Ukraine

Світове лідерство у професії внутрішнього аудиту та корпоративного управління

Анонс: 02.02.2018 1-ий семінар в 2018! “Контроль якості Внутрішнього аудиту. Програма забезпечення та підвищення якості Внутрішнього аудиту, проведення внутрішніх оцінок”

FacebooklinkedinFacebooklinkedinby feather

Семінар: « КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ. ПРОГРАМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ, ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНІХ ОЦІНОК»

 

Шановні Друзі,

Інститут внутрішніх аудиторів України запрошує Вас прийняти участь в 1-му семінарі в 2018 році! Початок року – чудовий час провести внутрішню оцінку роботи за минулий рік, поставити цілі по покращенню якості діяльності в новому році, виділити основний фокус, розставити пріоритети!

Саме тому темою 1-ого семінару в 2018 році буде “Контроль якості внутрішнього аудиту. Програма забезпечення та підвищення якості внутрішнього аудиту, проведення внутрішніх оцінок”, що запланований на 02.02.2018.

Вартість семінару: 1 500 грн. без ПДВ. Знижка для членів Інституту – 10%, для трьох та більше учасників від однієї компанії – обговорюється в індивідуальному порядку.

Час проведення: з 9-00 до 13-00 з перервою на кава брейк.

Сертифікат: По закінченню семінару учасники отримають сертифікат від Інституту внутрішніх аудиторів України із наданням 5 CPE годин

Місце проведення семінару:  Конференц центр готельного комплексу «ТУРИСТ», м. Київ, вул. Раїси Окіпної 2 (м.Лівобережна)

Реєстрація на семінар здійснюється до 01.02.2018 включно. Заявки на участь у семінарі просимо надсилати за адресою edu@iia.org.ua

 

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ. ПРОГРАМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ, ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНІХ ОЦІНОК

Мета семінару:

В ході данного семинару буде представлений практичний підхід до розробки і запровадження Програми гарантії та підвищення якості внутрішнього аудиту на основі досвіду крупного системного банку України, який успішно пройшов міжнародну перевірку якості внутрішнього аудиту та отримав високу оцінку.

Семінар буде корисний Керівникам та Менеджерам внутрішнього аудиту організацій будь-якої сфери діяльності для розробки та покращення програм і підготовки до проведення зовнішньої незалежної оцінки якості внутрішнього аудиту в організації.

 

Лектор: Анна Мех  – член Інституту внутрішніх аудиторів, Директор департаменту внутрішнього аудиту крупного системного Банку.

Має міжнародний сертифікат CIA (Certified Internal Auditor). Досвід роботи Директором внутрішнього аудиту – 20 років.

Має досвід проведення семінарів та круглих столів в рамках Національного центру підготовки банківських працівників України.

Департамент внутрішнього аудиту під керівництвом Анни, нещодавно пройшов міжнародну зовнішню перевірку якості під керівництвом Жан-Пьєра Гарітте (колишнього Президента Глобального Інститута внутрішніх аудиторів) та отримав позитивну оцінку якості та відповідності Міжнародним Стандартам внутрішнього аудиту.

 

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ « КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ. ПРОГРАМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ, ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНІХ ОЦІНОК»

  1. Вимоги Міжнародних стандартів професійної практики внутрішнього аудиту відносно Програми гарантії та підвищення якості внутрішнього аудиту.
  2. Внутрішня оцінка якості внутрішнього аудиту:
  • ціль проведення;
  • набір заходів, які мають бути проведені в ході оцінювання;
  • вимоги до особи, яка виконує оцінку;
  • шкала оцінювання;
  • елементи внутрішніх оцінок:

– поточний моніторинг,

– періодична самооцінка.

  1. Проведення поточного моніторингу:
  • відповідальність за проведення поточного моніторингу;
  • нагляд за виконанням аудиторських задач;
  • отримання зворотнього зв’язку від зацікавлених сторін;
  • вимірювання ефективності процесу внутрішнього аудиту.
  1. Виконання періодичної самооцінки внутрішнього аудиту:
  • структура звіту;
  • цикл Деминга для періодичної самооцінки;
  • взаємозв’язок зі стратегією розвитку внутрішнього аудиту в компанії;
  • документи, які мають бути проаналізовані в ході самооцінки;
  • вимоги відносно проведення огляду робочих документів;
  • звітування за результатами проведення самооцінки.
  1. Ключові характеристики, які мають бути враховані при підготовці Програми гарантії та підвищення якості внутрішнього аудиту.
  2. Шлях до досягнення якості.
  3. Відповіді на запитання

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, повідомте нас про це, вибравши цей текст і натиснувши Ctrl+Enter.

Поділитися

FacebooklinkedinFacebooklinkedinby feather

The Author

alex_movchan

ВГО "Інститут Внутрішніх Аудиторів України" © 2012-2016 Frontier Theme

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: